erhvervslejemaal-hilleroed.dk: Erhvervslejemaal i Birkerød

Erhvervslejemaal i Birkerød

Om Birkerød

Birkerød er den største by i Rudersdal Kommune. Byen består af bydelene Birkerød, Kajerød, Ebberød og Bistrup, der er vokset sammen til at danne Birkerød. Derfor rummer byen også to kirker, Birkerød Kirke og Bistrup Kirke.

Birkerød har sin egen togstation, posthus, bibliotek, gymnasium og flere forskellige typer af erhverv. Derudover har Birkerød et rigt foreningsliv med blandt andet sportsklubber, hvor fodboldklubben Skjold Birkerød har et sportscollege i samarbejde med Birkerød Gymnasium. Af ikke-sportsrelaterede foreninger kan nævnes Birkerød Kunstforening, Ny Musik, Birkerød Kammermusikforening, Rytmisk Korforsyning, Birkerød-koret, ungdomsteatret LIMENAS samt handelsstandsforeningen "Birkerød - Centrum i Rudersdal".

 

Værd at se i Birkerød

Birkerød har mange interessant specialbutikker i bymidten. Endvidere er der også de to kirker i byen.

 

Birkerøds geografi

Birkerød havde i 2011 20.041 indbyggere. Birkerød har et samlet areal på 73,8 km2.

 

Links om Birkerød

Birkerød på Wikipedia 

Rudersdal Kommune 

Kort over Birkerød 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for erhvervslejemål til leje. Søger du ledige erhvervslejemål, så klik på linksene i højre side for at starte din søgning. Du får overblik over alle lejemål til erhverv på markedet. Med lidt held har du fundet det erhvervslejemål du søger på fem minutter!

Mere i denne kategori: « Snoghøj Roskilde »