erhvervslejemaal-hilleroed.dk: Erhvervslejemaal i Fredensborg

Erhvervslejemaal i Fredensborg

Om Fredensborg

Fredensborg er en stationsby i Fredensborg Kommune, der ligger imellem Hillerød og Helsingør. Fredensborg er navngivet af Fredensborg Slot, der ligger en smule vest for byen. Fredensborg slot ligger ved Esrum Sø og har særstatus blandt de danske slotte ved at være det andet mest benyttede som regentparrets residens næstefter Amalienborg Slot. Slottet danner ofte rammen om officielle statsbesøg og Fredensborg har i den forbindelse haft besøg af prominente politikere som Bill Clinton og George W. Bush. Endvidere har flere royale personer samt sportsudøvere været på besøg i byen.

 

Værd at se i Fredensborg

Fredensborgs helt store attraktion er selvsagt Fredensborg Slot. Slottet, der blev opført i 1700-tallet, er et barokslot, der er opkaldt efter den fred, der opstod efter den Store Nordiske Krig.

 

Fredensborgs geografi

Fredensborg havde i 2011 i alt 8.377 indbyggere. Det samlede areal for Fredensborg er 112,08 km2.

Hovedgaden i Fredensborg er Jernbanegade.

 

Links om Fredensborg

Fredensborg på Wikipedia 

Fredensborg Kommune 

Kort over Fredensborg 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for erhvervslejemål til leje. Søger du ledige erhvervslejemål, så klik på linksene i højre side for at starte din søgning. Du får overblik over alle lejemål til erhverv på markedet. Med lidt held har du fundet det erhvervslejemål du søger på fem minutter!

Mere i denne kategori: « Helsinge Bramdrupdam »